RVS Finish

Als u bij ons binnenkomt, ziet u een volledig georganiseerde werkvloer. Essentieel om een perfect product af te kunnen leveren. Die drang naar perfectie zit in ons DNA. Een filosofie die als een rode draad door ons bedrijf loopt. Geen verzoek of eis. Het is wie we zijn.

 

De lat ligt hoog bij RVS Finish. Een schone en nette omgeving is een vereiste. Dat verdienen u en uw producten, maar ook onze medewerkers hebben recht hierop. Door hun manier van werken, hebben zij oog voor zichzelf en anderen. Onze medewerkers voelen zich verantwoordelijk. Gezamenlijk stellen we hoge doelen als het gaat om hygiëne en arbeidsomstandigheden. Daarnaast beschikken wij over de ISO 9001-certificering: het internationale managementsysteem voor kwaliteit binnen een organisatie.

 

Wij zijn ervan overtuigd dat wanneer onze medewerkers met plezier werken, we dit terugzien in hun werk. De toewijding en drive om een perfect product af te leveren, is groot. Waar mogelijk faciliteren wij plezier, zorg en beleving. Onze vakmensen zijn ons belangrijkste goed, daarom zorgen wij goed voor hen.

 

Onze stralers beschikken over een eigen straalhelm en straalpak. Kwalitatief hoogstaande middelen, op de persoon afgestemd, zorgen voor optimale bescherming. De medewerkers op de slijpafdeling werken met een eigen slijpkap die hun gelaat volledig beschermt en waardoor men enkel 100% schone lucht inademt. RVS Finish loopt ver vooruit op de binnen de branche geldende eisen en normeringen. Op deze manier behouden wij onze leidende positie in de markt.

Blijf op de hoogte