Indien u een bedrijf heeft op het gebied van elektronica, semiconductoren of medische apparatuur, dan weet u hoe belangrijk het is dat dit allemaal perfect schoon is. Deze graad van reinheid kunt u niet zomaar bereiken, hier is een gecertificeerde cleanroom voor nodig. U vindt een klasse 5 cleanroom bij RVS Finish. Ons bedrijf is gespecialiseerd op het gebied van alles wat maar met reinigen en in cleanroom assembleren te maken heeft. U kunt natuurlijk altijd even contact met ons opnemen als u vragen heeft over dit onderwerp, of als u een afspraak wilt maken met onze experts op dit gebied.

Assembleren in cleanroom en reinigen

We hebben bij RVS Finish een reinigingsinstallatie klaarstaan die voldoet aan alle eisen die er op dit gebied maar gesteld kunnen worden. Deze is uitgerust met baden van 120 liter, waar wij een grote verscheidenheid aan verschillende producten in kunnen reinigen. De kwaliteit van de vloeistoffen in deze baden wordt door ons constant in de gaten gehouden, zodat u er op kunt rekenen dat deze altijd constant is. We hebben een groot aantal klanten in verschillende branches die hun producten door ons laten reinigen. Ze weten dat ze bij ons kunnen rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit, maar ook op scherpe tarieven.

Meer weten over assembleren in cleanroom en reinigen?

Bij RVS Finish weten we alles op het gebied van producten reinigen en in cleanroom assembleren. We raden u dan ook aan om gewoon eens contact met ons op te nemen om met ons door te nemen wat er bij ons bedrijf allemaal mogelijk is. RVS Finish heeft de kennis en ervaring op dit gebied om voor een reiniging op graad 4 te kunnen zorgen. We maken graag een afspraak met u om te bekijken wat voor producten u gereinigd wil hebben.

RVS Finish | Cleanroom Reinigen RVS FInish | Slijpen RVS Finish | Keramisch Stralen  RVS FInish | Fine Finish RVS Finish | Polijsten RVS Finish | Glasparel Stralen  RVS Finish - Assemblage

 

0497 542232