Bij RVS Finish kunt u tegenwoordig ook terecht voor korund stralen. Korund (ofwel aluminiumoxide) is een zeer fijn (en ijzervrij) straalmiddel wat wel wat wegheeft van zand. Omdat het zo fijn is, is dit middel ideaal voor het stralen van non-ferrometalen. Daarnaast laat het middel geen roestwaas achter op de producten. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem contact met ons op.

Wat is korund stralen?

Korund (ook wel aliminiumoxide genoemd) is een fijn en relatief zacht straalmiddel dat veel weg heeft van zand. Doordat korund zo fijn en zacht is, is korund ideaal om fragiele materialen en non-ferrometalen mee te bewerken. Korund stralen is onder andere geschikt om verflagen mee te verwijderen, oppervlaktes mee op te ruwen en om materialen mee te ontroesten. De behandeling wordt vaak uitgevoerd voorafgaand aan het coating proces. De belangrijkste voordelen van korund is dat het stevig en en zeer slijtvast is. Daarnaast voorkomt korund een roestwaas en corrosievorming op oppervlaktes. Een behandeling met korund is onder andere geschikt voor RVS, aluminium en koper.

Nabehandeling RVS-producten bij RVS Finish

RVS Finish is uw partner voor het nabehandelen van RVS-producten. Zo kunnen wij materialen onder andere polijsten, keramisch stralen en slijpen. Ook voor een korund behandeling kunt u bij terecht bij ons professionele team. Uiteraard streven we bij korund (en bij al onze andere nabehandelingen) naar perfectie en 100% tevreden klanten. Daarnaast staan bij ons kwaliteit, hygiëne en duurzaamheid hoog in het vaandel. Naast dat u op onze website meer leest over de verschillende technieken die wij beheersen, kunt u ook diverse cases en projecten bekijken die wij hebben uitgevoerd. Door middel van deze foto’s, video’s en beschrijvingen krijgt u een goed inzicht in onze werkwijze en deskundigheid.

Neem contact op voor meer informatie

Bent u benieuwd wat RVS Finish voor u en uw bedrijf kan betekenen? Neem dan direct contact met ons op. Wij geven u graag vrijblijvend advies en kunnen een offerte op maat opstellen. Niet alleen vertellen wij u graag of korund stralen inderdaad een geschikte optie voor u is, we kunnen u ook adviseren over andere nabehandelingen van uw RVS-producten. Op onze website vindt u onze contactinformatie of kunt u het contactformulier invullen. Naast dat wij bij RVS Finish streven naar kwaliteit, zorgen wij ook altijd voor een duidelijke communicatie en marktconforme prijzen. Zo weet u precies wat u kunt verwachten van ons en garanderen wij een perfect eindresultaat.

Lees meer

 

Blijf op de hoogte