Vraag

FAM ontwikkelt en produceert precisiesnijmachines voor de voedingsindustrie en is de onbetwiste marktleider in Europa. Vanuit toeleverancier Bax metaal kreeg RVS Finish de vraag om een product af te werken waarbij de esthetische uitstraling en een zo laag mogelijke ruwheid (i.v.m. de strenge eisen binnen de voedingsmiddelenindustrie) de belangrijkste eisen waren. Daarbij was het terug laten komen van het FAM-logo in het eindproduct een ander belangrijk aspect.

Advies en bewerking

De lasnaden van het product zijn geslepen. Daarna is het product met onze Fine Finish®-droogstraalmethode gestraald met een Ra-waarde van 0,4 µm. De hechting van bacteriën, vuil en ongewenste organismen wordt zo tot een minimum beperkt. Daarnaast is een deel van het product t.b.v. het FAM-logo gepolijst. Bij het polijsten van het logo hebben we gebruikgemaakt van een sjabloon als straalsticker. Het uitmeten en de positiebepaling van het logo gebeurd daarbij handmatig.

Technische specificaties

Een ongekend esthetisch hoogstandje wat voldoet aan de hoogste eisen en normeringen die binnen de voedingsmiddelenbranche worden gesteld. Het resultaat komt voort uit een combinatie van de meest moderne en vooraanstaande behandelingstechnieken en ongekend vakmanschap.  Het product straalt pure kwaliteit uit. Simpelweg, dat waar FAM en RVS Finish voor staan.

Project FAM
Project FAM
Project FAM
Project FAM
Project FAM
Project FAM
Project FAM
Project FAM
Project FAM
Project FAM

Blijf op de hoogte