RVS Finish start met Sublimotion®

0022
Een volledig nieuw straalproces welke de grenzen opzoekt van het perfecte oppervlak. Dat is voor ons een waardevolle toevoeging aan ons dienstenpakket.

Het gepatenteerde SUBLIMOTION-process® is een unieke straalmethode waarbij rvs oppervlakken niet alleen worden gereinigd maar dat ook het product de ideale topografie meekrijgt om aanhechting van micro-organismen en productresten maximaal te beperken. Hierdoor kunnen we altijd 100% van onze projecten opleveren conform de huidige machine en voedselwetgeving (EHEDG gecertificeerd).

Extreem schoon en snel

En we vieren deze nieuwe methode in stijl: we hebben namelijk onze werkvloer uitgebreid met 800m2 productieruimte waar we onder andere het SUBLIMOTION-process® gaan uitvoeren. Met dit proces is het mogelijk om in één doorgang oppervlakten te behandelen en te reinigen tot op een microbiologisch niveau. Dus naast een uitstekend resultaat zijn snelle doorlooptijden haalbaar.

 

Tornado machine

Voordelen van het SUBLIMOTION-process®

Door uw producten middels het SUBLIMOTION-process® te laten reinigen kunnen we ruwwaardes behalen van Ra  <0.2 Mµ. Deze uitzonderlijke ruwwaardes zijn ideaal voor producenten in de foodbrache, waar een grondige en effectieve reiniging doorslaggevend zijn voor hun succes. Daarnaast biedt deze methode ook een uitzonderlijke corrosieweerstand. Verder worden in het SUBLIMOTION-process® geen chemicaliën gebruikt waardoor het een volledig veilig en ecologisch proces betreft. Het uiteindelijke resultaat? Producten met een langere levensduur en minder onderhoud.

Wilt u weten of het SUBLIMOTION-process® iets voor uw organisatie is? Neem gerust contact met ons op.

Blijf op de hoogte