Uw norm
onze perfectie

Alles voor

Een perfecte finish

Bij RVS Finish zijn we elke dag bezig om de wereld een stukje mooier te maken. We streven er continu naar om de beste en snelste te zijn in oppervlaktebehandeling van RVS en aluminium. Daarmee bepalen wij de norm voor mooi, schoon en veilig metaal. Op zichzelf is dat al een mooi streven, maar de manier waarop we dat doen is voor ons nog veel belangrijker.

We willen namelijk niet zomaar de beste zijn. Wij willen de beste zijn omdat we daardoor beter kunnen zijn voor de mensen die er voor ons toe doen. Voor onze eigen mensen en onze klanten. Want mensen, dát is waar hier alles om draait.

 

Er is meer

aan de oppervlakte

Dat streven heeft als voordeel dat onze medewerkers iedere dag met passie en plezier aan de slag gaan voor onze klanten. Want onze collega’s weten dat op deze manier ze werk kunnen maken waar ze trots op zijn. Hierdoor zien we iedere uitdaging in oppervlaktebehandeling lachend tegemoet.

Op deze manier kunnen we altijd vol trots en vertrouwen onze klanten vertellen dat we het regelen voor ze. En oerdegelijk.

Kennis & Kunde

Van het perfect oppervlak

De lat ligt hoog bij RVS Finish. Een schone en nette omgeving is een vereiste. Dat verdienen u en uw producten, maar ook onze medewerkers hebben recht hierop. Door hun manier van werken, hebben zij oog voor zichzelf en anderen. Onze medewerkers voelen zich verantwoordelijk. Gezamenlijk stellen we hoge doelen als het gaat om hygiëne en arbeidsomstandigheden. Wij beschikken over de ISO 9001-certificering: het internationale managementsysteem voor kwaliteit binnen een organisatie.

Wij zijn ervan overtuigd dat wanneer onze medewerkers met plezier werken, we dit terugzien in hun werk. De toewijding en drive om een perfect product af te leveren, is groot. Waar mogelijk faciliteren wij plezier, zorg en beleving. Onze vakmensen zijn ons belangrijkste goed, daarom zorgen wij goed voor hen.

Cleanroom Reiniging

Gewoon omdat het kan

Oppervlakte behandeling gaat bij ons vaak net een stapje verder. Ons zusterbedrijf RVS Clean is het resultaat van jarenlange kennis en ervaring op het gebied van oppervlaktebehandelingen. Bij RVS Finish hebben we al geruime tijd de grenzen opgezocht in de wereld van de oppervlaktebehandeling. Kwaliteit en snelheid zit in het bloed. Ook daar streven we naar perfectie binnen uw norm. En deze bedrijfsfilosofie voeren we daar ook door tot in de puntjes. De stap in het voorzien van hightech cleaning en assemblage is misschien klein maar heeft een grote impact.

Bezoek RVS Clean ->

De extra’s

Krijg je er vanzelfsprekend bij

De wereld van RVS Finish stopt uiteraard niet bij het bewerken van oppervlakten. Om onze klanten volledig te helpen bij hun projecten nemen we ook extra werk uit handen. Het assembleren van projecten (al dan niet in de cleanroom) of het handzaam verpakken van producten valt uiteraard ook in ons dienstenpakket.

Verder kunnen we ook het transport volledig regelen. Zo zijn we altijd bezig om onze klanten volledig te kunnen ontzorgen.

 

Stralen

De basis van onze werkzaamheden start bij het stralen van een grote variëteit aan producten. Stralen doen we in de breedste zin van het woord. Kleine of grote series, of projecten met afwijkende afmetingen.
Dat is voor RVS Finish geen probleem.

Onze straalmogelijkheden

Slijpen

Naast het stralen kunt u ons misschien ook van ons hoogwaardige slijpwerk. We beheersen uiteenlopende toepassingen om het beste slijpwerk te leveren wat er op de markt beschikbaar is.

Onze slijpmogelijkheden

0497 542232