PROJECT
FAM

FAM

FAM ontwikkelt en produceert precisiesnijmachines voor de voedingsindustrie en is de onbetwiste marktleider in Europa. Vanuit toeleverancier Bax metaal kreeg RVS Finish de vraag om een product af te werken waarbij de esthetische uitstraling en een zo laag mogelijke ruwheid (i.v.m. de strenge eisen binnen de voedingsmiddelenindustrie) de belangrijkste eisen waren. Daarbij was het terug laten komen van het FAM-logo in het eindproduct een ander belangrijk aspect.

ONS ADVIES

VOOR DE PERFECTE FINISH

De lasnaden van het product zijn geslepen. Daarna is het product met onze Fine Finish®-droogstraalmethode gestraald met een Ra-waarde van 0,4 µm. De hechting van bacteriën, vuil en ongewenste organismen wordt zo tot een minimum beperkt. Daarnaast is een deel van het product t.b.v. het FAM-logo gepolijst. Bij het polijsten van het logo hebben we gebruikgemaakt van een sjabloon als straalsticker. Het uitmeten en de positiebepaling van het logo gebeurd daarbij handmatig.

Een ongekend esthetisch hoogstandje wat voldoet aan de hoogste eisen en normeringen die binnen de voedingsmiddelenbranche worden gesteld. Het resultaat komt voort uit een combinatie van de meest moderne en vooraanstaande behandelingstechnieken en ongekend vakmanschap.  Het product straalt pure kwaliteit uit. Simpelweg, dat waar FAM en RVS Finish voor staan.

Kennis & Kunde

Van het perfecte oppervlak

Wij zijn continu bezig met het doorontwikkelen van onze producten en diensten. Voor ons is een perfecte finish pas het begin. We zijn namelijk altijd bezig met het verzamelen van kennis en kunde in de wereld van oppervlakte behandeling.

Hierdoor kunnen we voor ieder project een passende oplossing bieden. Van eenvoudig slijp- en straalwerk tot complexe projecten en van behandeling voor fijne high tech onderdelen tot machinefabrikanten met specifieke normeringen.

0497 542232