Heeft u producten die met de grootste nauwkeurigheid gereinigd moeten worden? Dan nodigen wij u graag uit om hiervoor eens bij RVS Finish te komen kijken. We zijn de experts op het gebied van alles wat met RVS te maken heeft. Hier komt natuurlijk ook het reinigen van producten van dit materiaal bij kijken. In onze cleanroom kunnen wij voor u producten reinigen op de hoogst mogelijke graad. We hebben het dan over bijvoorbeeld grade 2 of grade 4 reiniging. In een cleanroom reinigen is een garantie dat uw producten ook echt schoon worden!

Reinigen in cleanroom

Het is belangrijk om producten als elektronica en halfgeleiders perfect te laten reinigen. Gebeurt dit niet, dan kan dat ervoor zorgen dat producten niet optimaal functioneren. Maar het is natuurlijk ook belangrijk om gereedschappen en machines voor de medische industrie altijd perfect te reinigen. IN onze cleanroom reinigen is een garantie hiervoor. Daarbij kunt u er ook op rekenen dat uw producten helemaal perfect worden ingepakt. Onze cleanroom voldoet aan alle eisen die hieraan gesteld kunnen worden en is geclassificeerd als een cleanroom klasse 5.

Meer weten over reinigen in een cleanroom?

Als u meer wilt weten over wat er allemaal mogelijk is bij RVS Finish, dan raden wij u aan om hier eens contact over op te nemen met ons. We staan altijd klaar om u te helpen met het reinigen, verpakken en labelen van uw producten. We hebben een ultrasone reinigingsinstallatie tot onze beschikking, die is uitgerust met baden van 120 liter. Wij kunnen hiermee diverse producten volautomatisch voor u reinigen. U vindt hier ook meer informatie over op onze website. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak, zodat we met u kunnen bespreken wat er allemaal gereinigd moet worden en hoe wij dit voor u zo perfect mogelijk gaan uitvoeren.

RVS Finish | Cleanroom Reinigen RVS FInish | Slijpen RVS Finish | Keramisch Stralen  RVS FInish | Fine Finish RVS Finish | Polijsten RVS Finish | Glasparel Stralen  RVS Finish - Assemblage

 

0497 542232