RVS Finish @
Food Technology 2023

Wij bij RVS Finish zijn verheugd om u te verwelkomen op onze stand F118 op de Food Technology beurs 2023. Als experts in oppervlaktebehandeling bieden wij een revolutionair nieuw straalproces genaamd het SUBLIMOTION-process®. Met dit gepatenteerde proces worden roestvrijstalen oppervlakken niet alleen gereinigd, maar ook voorzien van de ideale topografie om de aanhechting van micro-organismen en productresten tot een minimum te beperken. Hierdoor kunnen wij 100% van onze werkzaamheden opleveren volgens de huidige machine- en voedselwetgeving, met EHEDG-certificering.

 

Als food-klant bij RVS Finish kunt u rekenen op de beste ondersteuning voor de productie van uw machines dankzij ons nieuwe straalproces dat perfecte oppervlakken en korte doorlooptijden mogelijk maakt. Het SUBLIMOTION-process® is een volledig nieuw straalproces dat de grenzen van het perfecte oppervlak opzoekt. Met deze methode kunnen we oppervlakken in één doorgang behandelen en reinigen tot op een microbiologisch niveau.

 

Ons SUBLIMOTION-process® maakt het mogelijk om extreem lage ruwwaardes te behalen, ideaal voor producenten in de food-branche waar grondige en effectieve reiniging van essentieel belang is voor succes. Het biedt ook uitzonderlijke corrosieweerstand en is volledig veilig en ecologisch, aangezien er geen chemicaliën worden gebruikt. Bij RVS Finish hebben we maar liefst 800m2 productieruimte ingericht voor het SUBLIMOTION-process®. Hierdoor zijn we in staat om zeer grote delen tot wel 20 meter lang te behandelen.

 

Bezoek onze stand F118 op de Food Technology beurs 2023 en ontdek hoe ons SUBLIMOTION-process® uw productieproces naar een hoger niveau kan tillen met perfecte oppervlakken en korte doorlooptijden. Wij kijken ernaar uit u te ontmoeten!

 

0497 542232